Kui midagi hakkab siit meeldima, anna julgelt märku spaavle@gmail.com. Vahel on võimalik teise peaaegu samasuguse eksemplari valmistamine.

Wednesday, August 24, 2011

Käevõru tiigrisilmaga



Tiigrisilm. Käevõru pikkus 20,5 cm.

Tiigrisilmast: Juba rooma sõdurid uskusid, et graveeritud tiigrisilma kandmine kaitseb lahingus, ja seda kasutatakse tänapäevalgi kaitsekivina. Tiigrisilm oli möödunud sajandil ihaldatud vääriskivi, mida kasutati isegi koos teemandiga.

Usutakse, et tiigrisilm aktiviseerib liikumiskeskust, tugevdab luid ja liigeseid. Tema kuldpruun värv soojendab keha, eelkõige hingamisteid, seega leevendab ta hingeldus- ja astmahooge. Mõjub rahustavalt närvidele ja ainevahetusele. Oma kindlate võnkumistega aitab argadel, närvilistel ja heitlike loomusega isikutel oma mõtteid ja hingejõudu koondada. On väga sobiv kooliskäivatele lastele. Tugevdab päikesepõimikut.

Tiigrisilmast on abi vaimuhaiguste ja isiksusehäirete korral; see kivi tegeleb eneseväärtustamise, enesekriitika ja blokeerunud loovuse probleemidega ning on suureks tasakaalustajaks kas pidevalt pilvedes hõljuvatele või siis kohusetundetutele inimestele.

Keskendumise parandamiseks mõttetöö juures on hea tiigrisilma enesega kaasas kanda, eksamite ajal aga enda ette asetada.

Hooldus: 2–3 korda kuus voolava vee all maha laadida ja asetada 2–3 tunniks päikese kätte taastuma.

Astroloogiliselt sobib enim Kaksikutele,Skorpionile, Neitsile, Amburile ja Kaladele.

No comments:

Post a Comment