Kui midagi hakkab siit meeldima, anna julgelt märku spaavle@gmail.com. Vahel on võimalik teise peaaegu samasuguse eksemplari valmistamine.

Monday, December 9, 2013

Komplekt: "Hoitud ja kaitstud"



Ahhaat: Ahhaat on omanud tähtsust talismanina, kaitsenud mürkide eest, tervendanud nägemist, hoidnud ära äikest ja tormi. Tasakaalustab aurat ning ravib emotsionaalseid traumasid, soodustades eneseusalduse taastumist. Ahhaat on kaitsevõimega kivi - hoiab inimesest eemal negatiivse (s.h. vampiiride, nõiadade jt.) energia, on teda kõige parem hoida just kodu kaitseks kurja eest. ORANZI AHHAADI energia on ergastav ja aktiviseeriv. Ta aitab mineviku painetest vabaneda ja täielikult olevikule elada, andes jõudu ja kindlust tulevikku vaadata ning püstitatud ees­märke saavutada. Enim sobib ta Sõnnile, Skorpionile, Veevalajale, Vähile, Kaaludele. Silmade väsimuse või ülepinge korral tasub asetada iga päev umbes 20 minutiks ahhaat­seib kummalegi silmalaule. 

Kassisilmast: Kassisilmale on ammusest ajast alates omistatud maagilisi omadusi ja kurja silma vastu kaitsmise võime. Seda peetakse uute alguste kiviks. Usutakse, et see kivi toob ilu, enesekindlust, rõõmu, rahu ja õnne. Astroloogiliselt arvatakse enim sobivat Sõnnile, Lõvile, Skorpionile, Veevalajale  

No comments:

Post a Comment