Kui midagi hakkab siit meeldima, anna julgelt märku spaavle@gmail.com. Vahel on võimalik teise peaaegu samasuguse eksemplari valmistamine.

Saturday, July 12, 2014

Kee fluoriidi ja kuukiviga


Fluoriit. Kuukivi. Metallhelmes. Pikkus 60 cm.

Kuukivi: Kuukivi on alati ümbritsenud müstikaloor − on see ju oma nimegi saanud võrrelduna öötaevas sätendava salapärase ja kättesaamatu kuuga. Paljudes kultuurides, näiteks Indias, on see püha ja maagiline atribuut, mida nimetatakse ka unenäokiviks, kuna ta jagavat oma kandjale öösiti unustamatuid hetki. Kuukivi on peetud ka armastajate kiviks. Usutakse, et see toob kandjas esile õrnemad tunded ja kaitseb tõelise armastuse rõõme.

Kõige sobivam on ta Vähile, kuid sobib ka Neitsile, Kaaludele, Amburile ja Kaladele.

Fluoriit: Enamasti valge, helesinine ja roheline, kuid esineb varjundeid kollasest violetseni. Fluoriiti kasutatakse kui vahendit tagaaju häirete ja hingeliste segaduste leevendamiseks. Ta parandab tagaaju verevarustust ja vastuvõtuvõimet ning suurendab taiplikkust. Kõrge fluoriidisisalduse tõttu mõjutab ta eriti tugevalt luude moodustumist, seega tasub teda kasutada luuhaiguste (artriidi, osteoporoosi, artroosi), aga ka luumurdude puhul. Tugevdab luustikku ja hambaid. Kasutatakse vähk­tõve algstaadiumis; gripi ja teiste viirushaiguste puhul. 
Muudab inimese intuitiivsed aistingud täpsemateks ja aitab seega valida endale kaaslasi ning teha õigeid otsuseid. Ta soodustab mõtlemispro­tsessi ja arendab uute perspektiivide tajumist, seega Ka kõige keeruka­mate problee­mide puhul näitab, et neid on võimalik avardunud ja uusi perspektiive mõistva teadvuse abil lahendada. Soodustab vastutustundlikust, suurendab kesken­dumisvõimet ning vähen­dab stressi. Puhastab meelt ja aurat ning kaitseb negatiivsete võngete eest. Sobib hästi ravijatele ja neile, kes oma tööga pidevalt energiat teistele annavad.
Puhastamiseks 1–2 korda kuus voolava vee all maha laadida ja asetada siis päikese kätte taastuma.
 

No comments:

Post a Comment